onsdag den 29. maj 2013

Det er egentligt ikke helt fair...

...det navn den har fået. Stinkende Nyserod! Det lyder ikke som noget, man ønsker at have ret meget af i sin have. Men det er en af de planter, jeg har fået fra min bedstemors gamle have, og som jeg faktisk synes er ret så cool!


 
En helt grøn blomst, der ligner en stor buket bittesmå tulipaner, når den er ung for derefter at folde sig ud til små fine grønne blomster side om side.

 


Og selvfølgelig kunne hun kende den, da hun besøgte mig i sidste uge..."sig mig, er den ikke fra min gamle have?" Jeg er så vild med tanken om, at jeg har noget fra hendes have, der lever videre i min.

Fik jeg sagt at hun fylder 90 år lige om lidt :)

8 kommentarer:

 1. Det er en fantastisk plante, som jeg også holder virkelig meget af. Og når du så har den fra din Bedstemors have, så forstår jeg godt at du holder endnu mere af den. Vi har et par gange været på plantemarked og solgt ud af overskuddet og en enkelt gang havde vi små stinkende nyserod med, meget små,,men de var udsolgt næsten med det samme.
  Du ved det sikkert godt, den findes jo i flere udgaver, kig evt hos gartneriet spiren (Helleborus Foetidus) - der er flere af dem, jeg godt ville eje :) kh Anne Mette

  SvarSlet
 2. Hej Anne Mette - Tak for din hilsen.

  Jeg har planer om at tage på det store plantemarked i Geografisk Have i næste uge.

  Måske skulle man holde lidt øje med om gartneri spiren har en stand der. Plantemarkedet i Geografisk have er næsten lige som casino - man skal kun tage de penge med man på forhånd har sat af til at bruge :0)

  Knus :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er mange fristelser ;) Desværre er det lidt for langt væk for os på en onsdag med brobillet osv, selv vi har været der og ved, hvor mange fristelser, der er. Du har vel meldt dig til blogtræffet? Det er altid hyggeligt at hilse på andre bloggere :) kh Anne Mette

   Slet
  2. Hov - Blogtræffet? Det har jeg ikke hørt om (jeg kan vist stadig betragtes som blog-lands-novice). Ved du mon hvor jeg kan finde ud af lidt mere om det?

   De bedste hilsner :)

   Slet
  3. Det må du ikke snyde dig selv for, hvis du kommer til markedet. Du kan læse mere her http://frufriisfroebo.blogspot.dk/2013/05/tilmelding-til-havebloggertrf.html - god weekend ;)

   Slet
  4. Hej Anette - Tak for tippet!

   Jeg har skrivet til fru friis og meldt mig til :0)

   Slet
  5. Super godt!! Det bliver en god oplevelse, det lover jeg dig. ;)
   Kh Anne Mette

   Slet
  6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet