onsdag den 22. maj 2013

Tulipanerne nydes fuldt ud...

For filan hvor er jeg dog vild med tulipaner, Lige fra de stikker snuden frem i det helt tidlige forår og står som små grønne buketter, til man ser de første knopper og dermed ved at de har overlevet endnu en sæson, og så tilsidst når de står fuldt udsprungne og svajer majestæstisk i vinden...ja ok lige nu ligger de så nok nærmest på maven ind over græsplanen i det stormvejr vi bliver budt for tiden !!


Først den helt uundværlige Angelique. Den er simpelthent så sød og prinsesseagtig uden - efter min smag - at blive for meget. Den har en plads mange steder hos os. Her sammen med rosen "Queen of Sweden", som jo selvfølgelig ikke blomstrer endnu.

Og så blomstrer minderne fra Keukenhoff nu - Det er simpenthen SÅ hyggeligt, at vide at løgene kommer nede fra den lille blomsterløgsbutik inde fra parken.

Den pink liljeblomstrende er "Maytime" og den anden kan jeg bare ikke huske hvad hedder, men de står altså bare så smukt sammen med hinanden ved æbletræerne.

"Spring Green" i selskab med en helt masse Pinse- og Påskeliljer, der nu er ved at blomstre af, og som kontrast "Queen of Night". Både "Spring Green" og "Queen of Night" er alstå også virkelig skønne i mine øjne.
Sidst, men ikke mindst - "White Triumpher" i selskab med prinsessen "Angelique", og med storkenæb om fødderne. Jeg er vild med at de både har forskellig farve og forskellig form.
Det er ganske enkelt en nydelse, hver eftermiddag lige at svinge en tur rundt om hvert lille bed med hvert deres tulipan flor.

2 kommentarer:

 1. Det vil være svært at forestille sig haven uden de skønne tulipaner og jeg bliver også lige overrasket og glad når de kommer frem. Det gode er også at de afløser hinanden, så lige hvor jeg troede at nu er det slut, så springer endnu en skønhed ud...
  Det er nogle pragteksemplarer du kan fremvise her! :o)

  SvarSlet
 2. Tak for din besked Fru Friis.

  Jeg har endnu ikke helt styr på det der med at det ene skal afløse det andet... og jeg må sige jeg har et slip mellem tulipanernes farveflor og til roserne springer ud. Men jeg arbejder på sagen :)

  Knus :0)

  SvarSlet