tirsdag den 7. maj 2013

Bøgen springer ud, og det pusler i krattet...

Jo jo, det er ganske vist :) Der er stadig liv i vores 3 år gamle bøgehæk, og i går aftes kunne jeg nyde at der nu er "hul" på knopperne, og at den lige om lidt bliver grøn igen.


I et nybyggerkvarter som vores er samtaleemnet "hvordan går det med hækken" ret så udbredt :) Der er rigtig mange, der har bøgehæk.... og for pokker hvor går det bare langsomt med at få den højere og tættere.

Meeen nu er det 3 vækstsæson, og nu begynder det snart at ligne noget. Den har også (bortset fra voldsom blæst) haft det godt. Den bliver plejet så godt vi kan - og nu begynder det måske at give pote.

Sidste år gik vi all in - Den blev bundet op med gummibånd i zik zak mellem hver enkelt plante, så den ikke blev så belastet af vinden, gødet med en god organisk gødning, og så fik den - både forår og efterår - et godt lag champost. Det bliver skønt at se den med blade på over hele linien igen :)
Og så her til morgen, med morgenkaffen på bænken... en stille puslen rundt om de krukker, der er midlertidigt hjem for krydderurter og andre planter, der venter på de nye højbede.

 
 
Find Holger :0)

1 kommentar:

  1. Fundet!!! Det er så sjovt og livsbekræftende at se en fin ny bøgehæk springe ud, når man selv har en ældgammel kæmpe i haven.

    SvarSlet