tirsdag den 4. juni 2013

For lidt og for meget....

Altså vi har jo sådan set valgt at etablere et væksthus i haven, fordi vi gerne vil kunne nyde udelivet, og i særdeleshed solen, i læ for vind og eventuelt regn.

Men vi har også lyttet til andre erfarne drivhus- og orangeriejere og forstået, at der SKAL være mulighed for at lave skygge derinde. Det skal nok blive så rigeligt varmt og solrigt derinde.

Ok point taken....! Så må man jo afsøge markedet for, hvordan man så lige løser den udfordring. Skyggepasta eller drivhusgardiner.... hmm, jeg ved godt, jeg nok er lidt kræsen, men jeg synes altså bare ikke rigtig, at jeg har kunnet finde noget, der helt matcher min idé med "nydningsrummet".

Men så fandt jeg da lige disse her...


Helt florlette lyse gardiner i bedste Café stil som på en skøn lille fortovscafé i Paris. Tætte nok til at skærme for solen (og varmen) og lette nok til, at man ikke føler, at der er "trukket gardiner for".
 

Det skal nok blive, lige som jeg havde tænkt mig det :0)

6 kommentarer:

 1. De ser vildt lækre ud, for ja, det er vigtigt, glæder mig til at se dem i brug - men jeg er jo nok ikke den eneste :-) kh Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg kender i hvert mindst 1 mere, der glæder sig til at se dem i brug :)

   Slet
 2. Det lyder som en fantastisk løsning og kommer helt sikkert til at se godt ud.

  Det var hyggeligt at hilse på dig i Geografisk Have, håber det lykkedes igen en anden gang. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Fru Friis , Ja det var jo lidt fransk visit fra min side til blogtræffet. Men rigtig hyggeligt at sige hej :)

   Slet
 3. Hej .Jeg siger som Fru Friis.......at det var hyggeligt at hilse på dig i Kolding.Har meldt mig som fast læser hos dig.God dag Jette(mit lille gods)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Jette - Jeg ville gerne være blevet lidt længere, men det må blive næste gang :)

   Slet