fredag den 19. juli 2013

Næsten i mål - Orangeri Dag 2

Søndag og klar igen - og dagen for bøvle-tingene.
 
Montage af tagvinduer (som alle blev samlet dag 1) og påmontering af tagspir. Vi har været meget i tvivl om hvorvidt vi skulle sætte disse på - vores hus har en rimelig stram stil, og vi har været lidt frem og tilbage om det ville være helt stilforvirring at sætte dem på. Nu er de dog sat på, og jeg tror de får lov at blive - så fuglene ikke sætter sig på den og laver hvide "pletter" på tag vinduerne.
 
 
 
 
Den del gik nu alligevel meget smertefrit.
 
Dagens største udfordring blev samling af dørene - sikke et hovedbrud - men det lykkedes efter maaange gange konsultering af en brugsanvisning, der ikke ligefrem er lavet til IKEA-folket og efter et par flækkede skruetrækker. Jo jo den stenalderkost giver mange kræfter :0)
 Alle siderne fik glas i - Det var nok den nemmeste del. Sæt ruden i foroven, klik den i forneden og monter en gummiliste uden fugemasse eller silicone. Supernemt!

Endeligt blev jalousiruderne monteret - Kanon løsning med de vippe-vinduer.

Nu mangler "kun" montage af døre - og tagglas.

Da de flittige hjælpere var kørt hjem sidst på eftermiddagen - var jobbet endnu ikke gjort. Mandag kom brolæggerne og aftalen var at vi selv skulle gøre forarbejdet....så vi skovler igen, igen igen!!

 

 I næste indlæg lægger vi et af de helt store puslespil :0)

2 kommentarer:

  1. Det bliver bare så flot! Hvem er leverandøren af orangeriet? Mvh. Anita.barner@gmail.com

    SvarSlet
  2. Tak Anita - det er også blevet brugt flittigt lige siden det bare tilnærmelsesvist var færdigt. Både morgenmaden og aftenkaffen er blevet nydt derude :)

    Leverandøren er pavillon Danmark i Odense.

    Knus herfra :)

    SvarSlet