torsdag den 4. juli 2013

NU sker der endeligt noget...

Det har ikke været helt "smooth" med projektet den sidste tid....men nu går det pludseligt stærkt.

Vi fik lavet en aftale med en murer for 3 uger siden.  Han kom helt til den aftalte tid og stod her troligt mandag morgen, så muren kunne blive klar til ugen efter til at sætte profilerne på. Vi var oprindeligt lovet levering i uge 21-23 men leverancen var allerede i maj måned oplyst forsinket til uge 25/26.

Mandag blev vi kontaktet af leverandøreren med beskeden om, at vi nok ikke skulle forvente levering af profilerne i uge 25/26 og dermed før sommerferien alligevel. Øv Bøv!

Vi holdt dog fast i aftalen med mureren, for så kunne vi da få den del klar.

Vi (læs: min mand) havde fået gravet renden helt ned, og beton blev hældt i helt op til kanten.Den første sten sættes på... og vi hopper lidt op og ned over, at nu er det lige om lidt :)


Og så langt kom han den første dag


Mureren kunne glad og stolt fortælle at han havde været meget præcis i sin opmåling og at hullet til døren nu sad HELT PRÆCIS i midten.....

...og det er da sådan set også ret godt gået, bortset fra at det skulle den ikke... :0)

Dag to blev dør hullet flyttet over til sin rigtige plads og råmuren stod klar.


Billedet her er taget ugen efter hvor vi også havde haft besøg af elektrikeren, der med et snuptag fik trukket strømmen rundt hvor vi gerne vil have den.

Mureren blev kontaktet igen, så vi kunne få pudset væggen. Der skal bare bruges 2 dage med tørvejr, for at vi kan pudse muren op...Bum!

Så nu har muren så stået i sin rå form og grinet af os i 14 dage, mens vi troligt har kigget på de grå skyer og tømt regnmåler hver dag i 2 uger....phew altså hvor har det været frustrerende. Især fordi profilerne lige pludselig blev leveret alligevel (!?)....og så kunne vi bare ikke komme videre. Uh det der med tålmodighed :0)

Men hep...med et blev det endeligt tørvejr og tirsdag blev muren grundpudset, og se så - nu blev det noget helt andet


I dag har den dygtige murer været her igen og nu er vi vilde med resultatet - koksgrå på ydersiden og hvid på indersiden Far og hustru har stået standby til at hjælpe med montagen og er nu klar fra lørdag morgen - Åh hvor vi dog glæder os :)

Hvad siger I - Tror I ikke det bliver helt fantastisk, når vi får sorte profiler på i weekenden?

1 kommentar:

  1. hej, har kikket jeres proces igennem, whau hvor bliver i glad for det orangeri, skal selv lave et men af genbrugsvinduer...dejligt at se når i er helt færdige..godt gået.
    hilsen plateauet-haveliv

    SvarSlet