mandag den 29. april 2013

Nu ikke længere bare et stort ønske......

..... der ligger laaaaaangt ude i fremtiden, men nu istedet lige rundt om hjørnet :)
 
En af de helt store have drømme, har for os - som så mange andre havelivsnydere - været et drivhus. Men vi har været for kræsne til, at købe det første og bedste. Vi har hellere villet vente, og få præcis det vi ønskede os.
 
Mange (rigtig mange) bøger, brochurer og hjemmesider er blevet studeret, utallige håndtegninger er blevet lavet, og udstillinger er besøgt.... og endelig i denne påske hang vores idé, produkt på markedet, og pengepung sammen :)
 
Hos Pavillon Danmark fandt vi løsningen, som for os er den helt rigtige. Hold nu op hvor vi glæder os.


 
Posted by Picasa
 
Nu kommer så det store forarbejde inden "huset" ankommer.
 
De "gamle" højbede skal flyttes....og planterne, der bor der nu, skal jo med :), nye skal bygges, og der skal byttes om på rigtig rigtig meget sand og jord, og planter. 
 
Følg os her hvis I har lyst :)

3 kommentarer:

 1. Det lyder fantastisk. :o) Jeg glæder mig til min drivhusdrøm engang går i opfyldelse og vil spændt følge med i opfyldelsen af jeres.
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 2. Held og lykke med arbejdet...og lidt grøn misundelse også, for gid det var her at et drivhus også stod på vores altid lange projektliste;0)

  Dejlig aften fra
  Katinka

  SvarSlet
 3. Hej Trine og Katinka, Tak for jeres hilsner - Det har også været en drøm her meget længe, og der er simpelhent så spændende at det er nu, det hele sker :)

  God aften herfra

  :0)

  SvarSlet