mandag den 19. august 2013

Lakrids Dadler

Når man nu har besluttet sig for en tilværelse med så lidt sukker som muligt, så må man tænke lidt kreativt, når de andre familiemedlemmer spiser deres fredags- og lørdagsslik.

Rålakridspulver er nok det nærmeste noget kommer på den gamle slik-smag, synes jeg.

Denne snack er mit weekendslik - og med den savner jeg ikke "rigtig" slik.



Ingredienserne er ganske simple - og ligeledes er fremgangsmåden.

  • 5 dadler uden sten
  • 5 paranødder (eller DINE yndlingsnødder)
  • Rålakridspulver fx. fra urtekram (ikke at forveklse med lakridsrodspulver)

Udstenede dadler har som regel et langt snit ned langs siden. Snittet åbnes med en ske og der drysses lidt rålakridspulver ned i bunden af dadlen. Derefter lægges paranødden ned i dadlen.

Færdig :0)
 
  
 
 PS Jeg har fundet rålakridspulveret i den lokale Kvickly
 PPS - De kan sagtens spises en mandag også :0)
 




1 kommentar:

  1. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

    SvarSlet